Scrisoare pentru iubitul meu…

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 StumbleUpon 0 Email -- Filament.io Made with Flare More Info'> 0 Flares ×

Te-am cunoscut acum 10 ani și m-am îndrăgostit nebunește de tine. Știam că trăiesc un moment important din viața mea, fără să înțeleg exact de ce….

Era ca și cum planurile existentelor noastre s-au intercalat perfect și se mișcau în sincron, universul avea mai mult sens și, în acel moment, știam că pentru mine, nimic nu va mai fi la fel ca înainte. :)

Eram atemporali… ok, poate exagerez, însă pentru noi doi, atunci… în lunile acelea extraordinare… timpul își schimbase consistența… trăiam boem, îmbătați de iubirea pe care o simțeam… eram suspendați într-o singură clipă perfectă.

Am știut fără ezitare că nu mai vreau să fiu fără tine vreodată…

Ce nu am știut, este că iubirea mea pentru tine, care îmi părea „absolută” în acel moment, poate să mai crească… și a crescut, în fiecare an! :)

Nu înțelegeam cât ești de minunat, deoarece doar timpul putea să-mi dezvăluie asta :)

Cum aș fi putut să știu atunci cât ești de generos… ce partener de încredere am… ce soț devotat… ce tată extraordinar ești?

Chiar simțim că ne iubești, în fiecare zi, și cu așa o intensitate, încât mă emoționez și plâng de fericire când mă gândesc la asta…

Ești cu adevărat extraordinar… în toți acești ani ai fost totul pentru mine… ancora mea… iubitul meu… m-ai susținut și m-ai ajutat de fiecare data… m-ai făcut să mă simt frumoasă și mi-ai redat încrederea în mine atunci când eram demotivată… ai fost umărul pe care am plâns atunci când am avut nevoie… ai fost prezent, fără șovăială, întotdeauna lângă mine! :)

Am trecut prin multe încercări grele împreună, fără să simt că faci vreun pas în lateral… în 10 ani, ne-am bucurat de nenumărate momente superbe și acum știu sigur că cele mai fericite clipe din viața mea au fost împreună cu tine. :)

Iți mulțumesc pentru cine ești, pentru ce mi-ai oferit, pentru ce m-ai făcut să simt, pentru că m-ai făcut mamă și mi-ai adus darul cel mai prețios: un copil perfect! :)

Îți mulțumesc pentru cum ne faci să râdem… pentru cum ne iubești… pentru tot ce faci pentru noi…

Iubesc viața pe care o avem, iubesc micuța noastră familie și iubesc faptul că suntem împreună.

Ai transformat povestea noastră într-o poveste de dragoste ca-n filme, cum nu credeam că există în realitate… :)

TE IUBESC și iubesc felul în care tu ne iubești. :)

 

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 StumbleUpon 0 Email -- Filament.io Made with Flare More Info'> 0 Flares ×
The following two tabs change content below.

andreea

PR & Communication Manager/Editor
Sunt mămica a doi copii, o fetiță și un băiețel, soția unui bărbat minunat și blogger în casuța fericită :) Profesia mea este în relații publice, am studiat business la universitatea East West din Chicago și artele plastice în Cluj, cu specializare în pictură de șevalet. Am avut ocazia să locuiesc până acum, pe două continente, iubesc arta, designul, gastronomia și călătoriile.

4 păreri la “Scrisoare pentru iubitul meu…

 1. Pingback: ZIUA BLOGURILOR. Partea a doua | Horea Mihai Badau

  1. andreea Autor articol

   Mulțumesc Horea!
   Eu m-am emoționat citind rândurile pe care le-ai scris despre noi! :)

   Am inserat link aici dacă doriți să citiți articolul complet scris de Horea Mihai Badau! Merită!

   Răspunde
 2. Ioana Daian

  Imi place mult blogul vostru, Andreea, e dovada ca lucruri frumoase inca exista si se petrec chiar langa noi! Ma bucur ca ti-ai gasit printul din poveste si sper ca si el e constient peste ce comoara a dat…Sa va bucurati de fetita voastra, e minunata dar cum ar putea fi altfel, e doar implinirea dragostei voastre!

  Răspunde
  1. andreea Autor articol

   Multumesc din suflet Ioana pentru urari, iti doresc si tie la fel si ma bucur mult ca iti place blogul nostru. :)

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− 7 = doi

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>