Cum am ajuns să “testez” scutecele pe care le folosesc de 3 ani

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 StumbleUpon 0 Email -- Filament.io Made with Flare More Info'> 0 Flares ×

 

Cei care mă cunosc personal sau care au mai citit articole de pe blogul nostru, stiu că suntem mandri părinți a doi copilași delicioși, Aimi (3ani si 2 luni) si Hiro (9 luni). Deși blogul Casuta Fericită e ceea ce poate fi numit “lifestyle blog” din când în când mai public câte un articol de tipul “parenting” :) Oh, sunt așa de multe de spus și atât de puțin timp!

Săptămâna trecută am primit un telefon de la o fată tare drăguță și prietenoasă, Ana, care mi-a propus să scriu un articol despre scutecele Pampers Premium Care… Primul meu gând a fost: “De unde stie oare ce scutece folosec eu?” … Evident nu stia ce scutece folosesc eu, dar vroia să-mi trimită spre testare fix scutecele pe care le folosim noi :p

Pampers Collage

Aimi si Hiro in diverse ipostaze in scutecel – pozele cu Aimi sunt din 2012 iar cele cu Hiro din 2013

Dacă vă mai întrebați cumva, raspunsul meu a fost da. Am fost de acord să scriu despre Pampers Premium Care iar punga de scutece trimisă spre testare, a fost primită cu multă bucurie de toți membrii familiei noastre. Cosmin a putut să taie ceva de pe lista săptămânală de cumparaturi, eu am încă o ocazie să vorbesc depre noi, Aimi e foarte încântată să primească orice cadouri (mai puțin flori) iar Hiro este evident, cel care le folosește. :)

Trebuie să vă spun că înainte să o nasc pe Aimi eram destul de habarnistă referitor la ce am nevoie și cu atât mai puțin la ce produse sunt mai bune. Am citit pe internet diverse articole despre ce trebuie să cumpăr și mi-am făcut o listă kilometrică de lucruri de care am “neapărat nevoie”.

Am cumpărat absolut toate produsele de pe lista aia, uneori chiar în mai multe exemplare, spre disperarea lui Cosmin care asista neputincios la scăderea accelerată a banilor din potofel si totodata prevedea viitoare scenarii sumbre legate de contul nostru bancar.

Nu cred că e nevoie să vă mai zic (..dar vă spun oricum), că 95% din ce am cumpărat atunci nu am folosit și că acum, după mai bine de 3 ani, încă am un stoc de lucruri de făcut cadou prietenelor viitoare mămici… Ahhhh… Cosmin se supără de câte ori își aduce aminte de sumele cheltuite atunci, pe cumpărături fără sens… mă rog, cât trăim, învățăm! :)

8629_10201495005721512_1828006998_n

Timpul a trecut, am devenit părinți pentru a doua oară și dintre puținele produse, achiziționate în acel “shopping spree” epic inițial, pe care am continuat însă să le cumpărăm și să le folosim, au fost scutecele Pampers :) … și nu orice scutece Pampers, ci fix aceste scutece “Premium Care” despre care vorbim azi.

Deși acum trei ani jumate le-am cumparat datorită marketingului practicat de companie (mintea noastra identifica scutecele cu mărca Pampers) fără să știm efectiv dacă sunt cele mai bune, pot să spun cu mâna pe inimă că de atunci le folosim pentru că sunt absolut perfecte pentru noi.

Șansa sau tendința mea (păguboasă uneori) de a alege ce este mai bun, m-a determinat să cumpăr “cel mai cel” scutec pe care l-am găsit în raft (aveam așteptări mari de la un scutec: trebuia și să respire, și să fie moale, și să  fie comod, și să, și să…) – am descoperit însă, în mod complet accidental, ceva “premium”.. am cumpărat “Rolls Royce”-ul scutecelor și după acea achiziție inițială, chiar nu a mai fost posibil să aleg un alt scutec ce oferea mai puțin de atât. :)

1148846_10201937327339276_559862426_n

Filmulețul de mai jos îmi este tare drag, îmi înduioșează inima de câte ori mă uit la el.. și desigur, nu îmi vine să cred ce mare e Aimi acum, după doar un an de la acel moment… filmuletul este de pe canalul nostru youtube (unde mai gasiți câteva drăguțe), a fost filmat in 2012, și reprezintă o dupămasă calduroasă de vară, cu Aimi în scutecelul Pampers Premium Care:

Si acum câteva cuvinte despre scutecele din gama “Premium Care” din partea Pampers:

„O piele sanatoasa este o piele care respira.”

Pack shot_low-rez

“Scutecele Pampers Premium Care lasă aerul să pătrundă în scutec prin intermediul micro-porilor din componența sa, ajutând pielea bebelușului tău să respire. Micuțul se va bucura astfel de o senzație de prospețime chiar și atunci când poartă scutec. Pampers Premium Care contribuie la menținerea unui mediu adecvat pielii micuților, în care aerul circulă, iar umezeala este rapid absorbită de pe suprafața pielii. Oferind pielii o protecție de 5 stele, scutecele Pampers Premium Care sunt cele mai subțiri scutece super-absorbante de la Pampers, ce mențin uscată pielea celui mic până la 12 ore. Pe lângă tehnologia inovatoare ce permite pielii să respire, Pampers Premium Care vine (pentru mărimile 1-3) cu un sistem unic tip fagure, ce absoarbe atât umezeala, cât și scaunele moi. Pielea atât de fragilă a bebeluşului se va simţi bine în materialul moale ca bumbacul, plăcut la atingere, în timp ce benzile laterale elastice se potrivesc perfect în jurul burticii, permițându-i micuţului să se mişte în voie.”

1000319_10201907952244917_1063228742_n

În închieiere, vă invit să-mi spune-ți ce scutece folosiți voi și ce achiziții absude ați făcut înainte de nașterea primului copil… Eu trebuie să recunosc că în topul banilor aruncați pe fereastra e un produs care nu mi-a folosit absolut deloc și care a costat o căruță de bani: un robot de bucătărie micuț care făcea 4 funcții parcă, complet inutile :)

PS uite aici pe wallul meu de Facebook e un filmulet de asta vara cu amandoi pruncii ;)

Disclaimer: Acest articol face parte din campania Pampers Premium Care 2013. Toate opiniile enunțate mai sus sunt ale mele și reflectă experiența noastra cu produsul Pampers (cu excepția paragrafelor marcate cu „italic”, care conțin mesajul Pampers).

 

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 StumbleUpon 0 Email -- Filament.io Made with Flare More Info'> 0 Flares ×
The following two tabs change content below.

andreea

PR & Communication Manager/Editor
Sunt mămica a doi copii, o fetiță și un băiețel, soția unui bărbat minunat și blogger în casuța fericită :) Profesia mea este în relații publice, am studiat business la universitatea East West din Chicago și artele plastice în Cluj, cu specializare în pictură de șevalet. Am avut ocazia să locuiesc până acum, pe două continente, iubesc arta, designul, gastronomia și călătoriile.

O părere la “Cum am ajuns să “testez” scutecele pe care le folosesc de 3 ani

  1. Pingback: Atingerea este iubire | căsuța fericită

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− 5 = unu

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>