Despre

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 StumbleUpon 0 Email -- Filament.io Made with Flare More Info'> 0 Flares ×

Suntem o familie tânără. Vrem să avem o viață fericită. Acestea sunt experiențele noastre!

Numele meu este Andreea iar pe soțul meu îl cheamă Cosmin. Avem în jur de 35 de ani și suntem amândoi angajați în companii multinaționale – în acest moment eu sunt în concediu de îngrijire copil. În Septembrie 2008, am cumpărat primul nostru cămin, căsuța noastră dragă :) un apartament cu 3 camere având o suprafață utilă de aproape 100 m2 în zona de nord a Bucureștiului.
În cei aproape 10 ani trăiți în București, am avut o viață obișnuită de cuplu tânăr, serviciul ne consuma aproximativ 12 h pe zi iar în puținul timp liber, încercam să ne bucurăm de un film, o cină sau un spectacol.

Știam că nașterea unui copil reprezintă un punct de răscruce în viața majorității oamenilor.

Pentru noi, nașterea lui Aimi în Septembrie 2010 a însemnat nevoia de a trăi într-un mediu mai pur, mai puțin poluat de produsele și substanțele nocive care fac parte fară să vrem din viața noastră.
A însemnat căutarea celor mai sănatoase alimente, o dorință mai mare de a proteja mediul înconjurător și resursele naturale, dar poate cel mai important, a însemnat hotărârea de a ne reinventa căminul, viața ca familie, luarea deciziei de a ne bucura de lucrurile mărunte, de viață, în fiecare zi.

Am intrat într-o altă dimensiune a noastră ca indivizi, ca și cuplu, iar procesul de descoperire este abia la început!

Nu suntem psihologi, experți în cresterea copiilor, în protecția mediului sau în gastronomie, suntem doar doi oameni obișnuiți care vom invăța trăind și vom împărtăși experiențele (și eșecurile) noastre cu voi.

Pe lângă aventurile familiei noastre, o să incercăm să vă oferim informații diverse și interesante despre: gastronomie, design interior, mobilier, jocuri și jucarii, evenimente, lucru manual, alimente și produse, oferte și soluții “green” în beneficiul nostru și al copiilor noștri.

Sper ca o să vă placă să citiți despre încercările și aventurile care urmează! :)

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 StumbleUpon 0 Email -- Filament.io Made with Flare More Info'> 0 Flares ×
The following two tabs change content below.

andreea

PR & Communication Manager/Editor
Sunt mămica a doi copii, o fetiță și un băiețel, soția unui bărbat minunat și blogger în casuța fericită :) Profesia mea este în relații publice, am studiat business la universitatea East West din Chicago și artele plastice în Cluj, cu specializare în pictură de șevalet. Am avut ocazia să locuiesc până acum, pe două continente, iubesc arta, designul, gastronomia și călătoriile.

12 păreri la “Despre

 1. Bunatati de Poveste

  Vai ce amintiri mi-ai trezit ! Cel mai frumos si mai curat lucru pe lume e sa dai viata unui copil…O binecuvantare mai mare nu cred ca exista ! Sa va dea Dumnezeu putere si credinta sa o cresteti si sa o vedeti mare !

  Răspunde
  1. andreea Autor articol

   Mulțumim Cătălin! Felicitări și țir pentru fetița ta, multă sănătate și bucurii!

   O seară minunată,
   Andreea

   Răspunde
  1. andreea Autor articol

   Multumim pentru apreciere!

   Ar fi grozav, mai ales că în Februarie împlinim un deceniu de când suntem împreună. :)

   O seară minunată!
   Andreea

   Răspunde
  1. andreea Autor articol

   Scuze că-ți răspund așa de târziu! Sigur că da, am să încerc să-ți trimit ceva cât mai curând.

   Noapte bună!

   Răspunde
 2. Andreea Teodorescu

  10 ani :), ce frumos. Sa va bucurati de Aimi cea mica si scumpa, in casuta fericita. Imi place foarte mult blogul si ma bucur ca m-ai ajutat sa-l descopar.
  Andreea

  Răspunde
  1. andreea Autor articol

   Andreea, mulțumesc din inimă pentru uarare și mă bucur enorm să aflu că iți place blogul, mă unge la inimă, vorba ceea… :)

   Și eu îți doresc multă fericire și împliniri!

   Cu drag,
   Andreea :)

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ trei = 11

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>